SkinDNA™ Genetische Analyse Test

Wordt u ook overladen met alle keuzes in mogelijke huidverzorging en behandelingen.

En weet u niet waar u goed aan doet?
Wat is nu eigenlijk de perfecte crème voor uw huid?
En welke behandeling is het meest effectief voor uw huid en help tegen huidveroudering?

Gefeliciteerd, want u bent nu bijna bij het antwoord op deze vraag! Door simpel eenmalig een speekseltest:
De SkinDNA™ test is uw oplossing voor deze keuzestress! Vanaf nu weet u waar uw huid naar verlangt en wat nodig is om huidveroudering te vertragen, want dat is waar we naar streven er zo lang mogelijk goed en natuurlijk uit blijven zien!

Laat SkinDNA™ het giswerk wegnemen en de juiste huidverzorging voor u onderzoeken.

Wat staat in het SkinDNA™ rapport?
SkinDNA™ is een wereldwijd bekende DNA-test voor preventie van huidveroudering. De SkinDNA ™ onderzoekt een gepatenteerde combinatie van genetische markers (SNP's) in 5 categorieën van huidveroudering. De SkinDNA- algoritmen identificeren welke factoren voor huidveroudering u prioriteit moet geven. Uw SkinDNA™ -rapport van 10 pagina's bevat nuttige informatie over uw persoonlijke resultaten. Eenvoudig te begrijpen en gemaakt door huiddeskundigen met jarenlange ervaring in de huidverzorgingsindustrie.

SkinDNA analyse test

SkinDNA™-TESTCATEGORIEËN
SkinDNA ™ onderzoekt een gepatenteerde combinatie van genetische markers (SNP’s) in 5 categorieën van huidveroudering.

 1. Stevigheid & Elasticiteit
  Bent u genetisch voorbestemd tot vroegtijdige rimpels?

 2. Rimpelvorming (Glycatie)
  Glycatie beïnvloedt collageen & elastine en zorg voor een versnelde veroudering van de huid.

 3. Zonneschade & Pigmentatie
  Hoe goed kan uw huid op natuurlijke wijze omgaan met de straling van de zon?

 4. Vrije radicalen schade
  Bent u genetisch beschermd tegen vrije radicalen?

 5. Huidgevoeligheid
  Hoe goed beschermen uw genen u tegen irritatie & ontstekingen?

Hoe werkt de test:
De SkinDNA™ genetische test is verrassend makkelijk af te nemen. We verzamelen een monster van speeksel cellen uit de binnenkant van uw wang met de DNA Collector. Na het afnemen van de SkinDNA™  test worden uw cellen geanalyseerd in het laboratorium van SkinDNA™ in Australië onder strenge normen en toezicht. Uw persoonlijke gegevens zullen alleen bij ons bekend zijn en worden anoniem verstuurd aan de hand van jouw persoonlijke code. We zullen uw persoonlijke gegevens nooit delen.

Is mijn DNA veilig bij jullie?
Ja! We volgen sterke richtlijnen en veiligheidsbeleid, en wij ondersteunen wetten die uw privacy en genetische informatie beschermen.

En hoe dan verder?
In het SkinDNA™ rapport krijgt u persoonlijk advies waarmee u een expert zult zijn over uw huid en de behoefte van uw huid. U ontvangt advies op het gebied van benodigde ingrediënten in gezichtsverzorging, supplementen & vitamine en ondersteunende behandelingen. 

Uw genetische testresultaten worden gepresenteerd met een lijst van belangrijke maatregelen voor een optimale huid op basis van uw genotype. Dit betekent niet dat u alle adviezen direct moet opvolgen, maar kies eerder voor een gerichte aanpak met een huidplan - onder begeleiding van uw huid professional.

Uw persoonlijke SkinDNA™ resultaten geven u de kennis om een huidverzorgingsroutine creëren die volledig op uw is aangepast. Hiermee kan je uw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst. Aan het einde van het rapport is er tevens een korte samenvatting van de eerste stappen die u kunt nemen in het samenstellen van een verzorgingsroutine voor uw huid. 

Op basis van de uitslag van uw SkinDNA™ rapport kunnen wij als Beauty Skin Coach een behandelplan opstellen. Geheel gepersonaliseerd op uw huid, beter bestaat niet….

Terug naar boven