intro

Welkom in het moderne en stijlvolle ingerichte pand van Beauty Skin Coach. In één van de ruime luxe behandelkamers, onder de deskundige handen van onze Huidspecialistes  gaat u als herboren naar huis. Zij bezitten over vele specialisaties, waaronder natuurlijke huidverjonging en ingrediëntenanalyse. De salon staat voor huidverbetering, huidgezondheid en kwaliteit. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en exclusieve producten met natuurlijke ingrediënten. Onze behandelingen zijn niet standaard maar hebben een diepgaand en huidverbeterend effect, De behandelingen worden volledig op maat aan uw huid aangepast.
 
Tijdens het eerste bezoek wordt er een uitgebreide analyse van uw huid gemaakt, Met onze huidscanner OBSERV krijgt u een grondige diagnose. Hiermee kunnen aandoeningen worden gezien die met het blote oog nog niet zichtbaar zijn. Door een gepateneerde licht thechnologie worden huidaandoeningen zichtbaar gemaakt en krijgt u een betrouwbaar behandeladvies en ook een verzorgingsplan voor thuis. De Huidspecialiste werkt met een persoonlijke kaart waarop adviezen, behandelingen, producten en resultaten worden bijgehouden voor een optimaal resultaat en een stralende huid.
 

Nimue Derma-cosmeceuticals en Pascaud zijn therapeutische producten met farmaceutische voordelen. Deze producten zijn in staat om de structuur en de biologische functies van de huid te beïnvloeden, wat een zichtbaar gezonde jonge en optimaal functionerende huid als resultaat heeft.

De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen minerale oliën of andere schadelijke chemische stoffen. 

De unieke filosofie is gebaseerd op vier punten:

Het unieke Pascaud Anti-aging concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar arts of kliniek. Pascaud verbeterd uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. Het concept is veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Dankzij de methoden krijgt de huid haar jonge en volle uiterlijk terug. Dit zonder het gebruik van inspuitingen met lichaamsvreemde stoffen. Het natuurlijke proces wordt niet verstoord, maar de huid wordt gestimuleerd en krijgt weer energie. Deze methode is in staat de huid binnen enkele weken 5-10 jaar jonger te maken en kan acné tot het verleden laten behoren.

Wij adviseren ook voedingssupplementen, Als anti-aging experts weten wij maar al te goed dat een mooie, gladde, stralende huid niet alleen afhankelijk is van de juiste behandelmethodes en de daarbij horende verzorgende cosmetica, maar ook van een gezond lichaam dat in balans is. Voedingssupplementen zijn een onderdeel van Pascaud’s Beauty Triangle en die staat voor:

Persoonlijke aandacht en service voor de klant staat voorop! Wij nemen voldoende tijd voor u zodat u kunt rekenen op alle aandacht die uw huid verdient.

Door onze brede kennis aan huidverbetering behoren uw huidproblemen tot verleden tijd! Ondanks de jarenlange ervaring blijft de interesse naar bijscholing bestaan, wij volgen de laatste nieuwe trends en delen dit met onze klanten via onze website en onze facebookpagina van Beauty Skin Coach.

Verder zijn we aangesloten bij de branche organisatie HUIDSPECIALIST; het keurmerk voor de schoonheidsspecialist, aangesloten bij de ANBOS.

We hopen dat we u met deze site een indruk kunnen geven van de vakbekwaamheid, enthousiasme en passie voor het vak maar vooral professionaliteit in de salon en de behandelingen op een hoger niveau.

Wij behandelen op afspraak zodat we voldoende tijd voor u hebben en u kunt rekenen op alle aandacht die uw huid verdient en u zo in een ontspannen sfeer kunt genieten van uw behandeling.

Veel lees plezier en graag tot ziens!
 
Beauty Skin Coach houdt uw huid jong en gezond!
Terug naar boven