VitaCONTROL

Vitacontrol met hyaluronzuur is de krachtigste athermale laser voor schoonheidsspecialisten op de markt. Dit apparaat helpt het cellulaire niveau van elke ongezonde en verouderende huid op te krikken tot het niveau van een gezonde jonge huid. vitacontrol in combinatie met BioHyral vult uw huid bovendien weer op met zuiver hyaluronzuur. Dit zorgt voor een directe vervaging van rimpels, verfijning van poriën en optimale hydratatie met langdurige werking.
 

Vitacontrol is gepatenteerd, medisch gecertificeerd en heeft tal van medische en cosmetische applicaties zoals lifting van de huid, verhoging van cellulaire activiteit, huidverjonging, rimpelvulling, wondgenezing, lymfedrainage.

Het hyaluronzuur is deels gedehydrateerd, waardoor het gemakkelijk in de huid kan dringen onder invloed van een krachtige koudlaserbestraling met vitacontrol. De hyaluron wordt zorgvuldig verkregen via een lang dehydratieproces onder UV-licht en hoge temperaturen. Dit product bevat geen bewaarmiddelen of stabilisatoren en is volledig non-allergeen. Vanaf het moment dat het hyaluron in de huid is gebracht, neemt het onder invoed van een volgende laserbestraling met vitacontrol opnieuw haar originele 3D-structuur en volume aan. De huid krijgt hierdoor haar optimale hydratatie en volume terug. Deze behandeling past perfect binnen een anti-ageing concept dat de huid terug haar volume en herstel geeft.
 
RESULTAAT:
  • onmiddellijke lifting met reductie van rimpels
  • betere kwaliteit van de huid
  • stabilisering van de pH-waarde van je huid
  • normalisering van vette huid
  • diepe hydratatie van droge huid
  • snellere wondgenezing, dus ook bij acné, psoriasis en eczeem
Geweldige behandeling om er extra goed uit te zien voor een feest-bruiloft!
 
Géén kans op verbranding of huidverkleuring volkomen veilig!
Terug naar boven