pascaud, Wave

Stoort u zich aan rimpels, slappe huid op gezicht of kaaklijn, hals of lichaam, acne, littekens, striae of cellulitis? Weg met de rimpels en/of huid verslapping!

EINDELIJK OP MEDISCH NIVEAU WERKEN MET ZICHTBAAR SNEL RESULTAAT


Pascaud maakt het mogelijk met de PascaudWave!
De PascaudWave is een apparaat met Bi- en Mono polaire radiofrequentie technologie, om in het cosmetisch-medische bereik in de huid te werken, een pijnloos alternatief voor cosmetische ingrepen.

Welke techniek wordt er gebruikt?
Nieuwe behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequency of RF golven die aan het oppervlak van de huid werken, radiofrequentiestralen hebben een dieper bereik. De ontwikkeling van de RF betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping.

Hoe werkt het?
Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt en verstrakt de huid en verminderd de talgklieren in omvang. Dit proces is klinisch bewezen en wordt in gang gezet doordat er Heat Shock proteins vrijkomen (HSP 60 en 70) die uiteindelijk na diverse omzettingen de FGF1 (Fibroblast Growth Factor) en type 1 collageen vormen. Een prettige en ontspannende behandeling. Als u het instituut verlaat gloeit de huid nog lichtjes na en ziet er werkelijk blossoming uit. Dit effect is ook de volgende dag nog zichtbaar en de dag erna ook. De Wavebehandeling kun je het beste ondergaan in kuurverband maar is natuurlijk ook ideaal als oppepper aan de vooravond van een belangrijke happening.

Wat zijn de resultaten?

Voor effectief resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd; 1xper week en daarna onderhouden met 1x per 4 à 6 weken.

Terug naar boven