pascaud, Rimpelcorrectie /Bio-skinjetting

Stoort u zich aan bepaalde rimpels in uw gezicht maar vindt u de stap naar een cosmetisch chirurg net iets te groot? Er bestaat een natuurlijke manier om rimpels zichtbaar te verminderen. Beautyhuis Style biedt u een unieke en gepatenteerde methode voor rimpelcorrectie: BioSkinJetting.

Wat is BioSkinJetting

BioSkinJetting is een natuurlijke en biologische behandelmethode om rimpels tegen te gaan: er komt geen chirurgische ingreep aan te pas. Het gebied rond de rimpel wordt glad gestreken met BioSkinSmoothing. Dit houdt in dat er op hoge frequentie signalen worden uitgezonden. Vervolgens wordt de rimpel met een fijn naaldje losgemaakt van de onderste huidlaag, ook wel BioSkinJetting genoemd. Door de behandeling maakt de huid zelf nieuw collageen aan. Zo ontstaat er van binnenuit een nieuwe, natuurlijke opvulling. Het is een veilige en effectieve manier om rimpels tegen te gaan. Afhankelijk van de rimpeldiepte zijn meerdere behandelingen geadviseerd.

Behandel uw rimpels op een veilige manier zonder operatie met BioSkinJetting


Een natuurlijk resultaat

Het effect van BioSkinJetting is snel zichtbaar en houdt lang aan. Na ongeveer twee tot vier behandelingen ziet u al verschil. Oppervlakkige lijntjes verdwijnen na 2 à 4 behandelingen. Bij diepere rimpels wordt een kuur wordt geadviseerd van 4 à 6 behandelingen, rimpels zijn zichtbaar verzacht. De behandeltijd is slechts 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het aantal rimpels.

Toepassingen van BioSkinJetting

De behandeling is geschikt voor meerdere soorten rimpels, waaronder:

  • Rimpels die op de bovenlip zitten
  • Rimpels op de kin en wangen
  • Rimpels rond de ogen en voorhoofd
  • Rimpels op de neus-lippenlijn

Ook effectief op de lange termijn

De rimpels op het gezicht worden stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk. Om resultaat vast te houden is een enkele behandeling eens per 4-6 maanden nodig.

Terug naar boven