PAscaud, Professional Treatment

Deze revitaliserende behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen en is geschikt voor alle huidtypen

Wat mag u verwachten!

Fase 1: Intensieve reiniging

Fase 2: Retinol

Hoog geconcentreerde micro verpakte retinol en retinyl palmitate. Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3: Enzymen

Verminderen de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleren de celdeling, verbeteren de teint en verfijnen de huidstructuur.

Fase 4: Vitamine A,C en E

Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV- beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.t

Fase 5: Caviar

Stimuleert het ‘repair systeem’ en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Caviar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

Als aanvulling op de Professional Treatment worden het Marmatrix Masker Gelaat, Marmatrix Masker Hals en de AHA-Peeling aanbevolen.

Deze 50 minuten behandeling kan uitgebreid worden met de Bindweefselmassage, of Pascaud LED-Lift laser of Wave (tot 60 of 90 minuten).

Terug naar boven