Pascaud, synature

Synature is een behandelconcept met een synergie tussen werkzame technieken een combinatie van een mechanische en chemische peeling, met een nieuwe manier van needling.Een innovatief micron powder wat manueel in de huid word geduwd zorgt voor een diepe inbreng van werkstoffen in de huid door middel van transport kanaaltjes. Een veilig behandelconcept met fantastische resultaten:

 Na slechts één behandeling zijn de eerste verbluffende resultaten al zichtbaar!!

In de meeste gevallen is één behandeling genoeg voor het verkrijgen van een prachtige, jongere uitstraling van de huid. Het kan echter voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat. Ook voor het behoud van het resultaat is het soms nodig om de behandeling te herhalen.

Na de behandeling

De eerste 24 uur mag de huid niet gereinigd worden (wegens afstoten van de micro kanaaltjes)

De volgende ochtend starten met de aftercare homekit deze krijgt u na de behandeling, deze set bestaat uit: Pascaud cleanser, innovatve II serum 79% Vit C, uv defence dagcreme en repair nachtcreme (t.w.v. € 117,-) dit alles om de huid zoveel mogelijk de juiste werkstoffen te geven om het beste resultaat te verkrijgen en uw huid zo snel mogelijk te herstellen.

De huid kan wat roodheid vertonen of schilferig en droog aanvoelen dit is vaak de eerste 3 dagen, deze reactie is normaal en toont de werkzaamheid en effectiviteit aan.   

Ongeveer na één week is het herstel proces voorbij en kunt u genieten van een nieuwe, frisse en actieve huid. Belangrijk dat u na de behandeling uw huid beschermt met een U.V dagcrème!

 

Ook mogelijk Pascaud milde Fruitzuur peelings:

Dit zijn mildere peelings waarbij u geen hinder ervaart. Daardoor is het ook mogelijk om deze behandeling tijdens de zomerperiode te ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse onderhoudsbehandeling. Deze peelings lossen dode huidcellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. De huid wordt frisser, gladder en fijne lijntjes worden minder.

Afhankelijk van uw huidconditie en het gewenste resultaat passen wij de soort peeling aan op uw huid. Preventief voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wil. Na deze behandeling worden voedingsstoffen optimaal opgenomen door uw huid. Ook toepasbaar als behandeling voor rimpels, grove huidstructuur (acne littekens), pigmentvlekken, vale (rokers) huid en bij afname van elasticiteit.

  • Peelingbehandelingen zonder langdurige hersteltijd
  • Concentratie is afgestemd op de huidconditie
  • Lossen dode huidcellen op
  • Geven een fijnere huidstructuur
  • Minder pigmentvlekjes
  • Frissere huidkleur
  • Diepreinigend

TIP: Een spectaculair resultaat is de fruitzuurpeeling combineren met de Mesotherapie.

 

Terug naar boven