Pascaud, LIFT laser

De Pascaud laser is een niet-invasieve laser techniek, ook wel biologische facelift genoemd. Deze vorm van koude fototherapie is pijnloos, veilig en zorgt voor een beter functioneren van cellen. Een éénmalige behandeling is geschikt als preventie veroudering of als geweldige Liftbehandeling b.v. voor een feestje. Een kuur van meerdere behandelingen 6-8-10 zorgt voor lang aanhoudende resultaten. Onderhoudsbehandeling 1x per 4 a 6 weken na een kuur is gewenst om het mooie resultaat te behouden.

Werking Pascaud Softlaser

De Pascaud Softlaser gebruikt zuiver licht met één specifieke golflengte (laser) om cellen te stimuleren. Huidcellen kunnen licht gedeeltelijk absorberen. Van dit specifieke licht neemt de huidcel zodanig veel op dat de stofwisseling wordt beïnvloed. Het gevolg: een verhoogde activiteit van de cel. Revitalisatie dus.

Door de Pascaud Softlaser behandeling meerdere keren te herhalen, herstelt het metabolisme van de cel zich en als gevolg daarvan wordt de huid voor langere tijd gerevitaliseerd. Voor langdurige resultaten wordt een startkuur van 6-8-10 (aantal is afhankelijk van huidconditie)  Pascaud Softlaser behandelingen - met twee behandelingen per week – geadviseerd.

Losse Pascaud Softlaser behandelingen zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld vlak voor een feest of bruiloft.
U zult dan zeker resultaat zien, maar dat houdt minder lang aan.

De voordelen van Pascaud Softlaser:
  • U heeft direct zichtbaar resultaat dat lang aanhoudt, zonder operatie.
  • De behandelingen zijn licht ontspannend, geheel pijnloos en honderd procent veilig.
  • De Pascaudlite Softlaser is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.
  • U ziet er geweldig uit!!!
TIP: Combineer de Pascaud softLaser met de Pascaud Passage Massage en laat u verbazen door het geweldige resultaat!
Terug naar boven