pascaud, Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere vallen erbij een slaap. Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter wordt. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom, je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti-aging massage!

Individuele bindweefselmassage

Elke huid is uniek en vraagt om een individuele benadering. Een bindweefselmassage is zeer effectief en is toepasbaar op vrijwel alle huidtypen. Doordat bindweefselmassage de stofwisseling van de huid versnelt met detoxerende werking, zal bovendien de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Het resultaat is een verjongend effect en een betere huidconditie.

Bindweefselmassage: perfect bij anti-ageing

Een bindweefselmassage bij Beautyhuis Style is mogelijk, manueel of met ons specialistische endermolift LPG apparaat en kunt u perfect aan uw behandeling of anti-aging concept toevoegen. De massage is zeer persoonlijk en ook de duur en uitwerking van de bindweefselmassage verschilt per persoon.

Wanneer zie je resultaat?

Al na 1 bindweefselmassage behandeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaatsvinden. Het aantal keren is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 8 keer zijn. Na de bindweefselmassage ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Resultaat

  • De huid wordt strakker
  • Betere huidstructuur
  • Zachtere lijntjes en rimpels
  • Strakkere contouren van gezicht
  • Mooie frisse stralende teint van de huid
Terug naar boven