Ontharen IPL Laser

Huidtherapeut

Vanaf februari 2017 is de huidtherapeut van (Cosmetique Totale) bij ons in de salon aanwezig. En kunt u terecht voor verzekerde zorg, moeiteloos profiteren van de zorgvergoedingen voor laserontharing, acne littekens en couperose & pigmentvlekken en camouflage.

Definitief ontharen: Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze HBO huidtherapeuten hebben zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de Elos methode, Diodelaser, IPL, Alexandrite laser en Nd: Yag laser hebben we de beste technieken in huis om elk huidtype en elke haarkleur effectief te behandelen. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar en de donkere huid!

Cosmetique Totale is met haar team van gespecialiseerde huidtherapeuten zeer ervaren met couperose behandelen en daarmee het verfrissen van de huid. Naast het verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes pakt de Elos techniek ook pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen aan. Een mooie all-in-one behandeling. Als u meer op zoek bent naar een methode voor een algehele huidverbetering.

Consult

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en eventuele contra-indicaties doorgenomen. De huidtherapeut inspecteert de huid en stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op. Het soort  behandeling wordt besproken en het is mogelijk om een proefpuls te ervaren. Ook worden er voor- en na-foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen evalueren. Zorg dat een Elos- of laserbehandeling altijd wordt uitgevoerd door een HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeut of andere medische specialist. Tijdens het eerste consult kan er ook een verwijzing worden gegeven voor uw zorgverzekeraar. Als u volgens uw verzekeringspolis recht heeft op een vergoeding, dan wordt een behandeling bij Cosmetique Totale ook altijd vergoed.

 Gespecialiseerd in:

  • Acne littekens
  • Ontharen
  • Couperose verwijderen
  • Pigmentvlekken
  • Medische peelings
  • Huidverstrakking
  • Tatoeage Verwijderen
  • Kalknagels

Kijk voor info
Www.cosmetique-totale.nl/vergoeding-acne-ontharen/
Of plan bij ons uw gratis intakegesprek!!

Terug naar boven