PCA-skin

Een gezonde en mooie huid is onze missie door middel van peelings
PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van effectieve peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven, deze gaan een stap verder op het gebied van huidverbetering waarbij resultaat en het gevoel van luxe samenkomen passen bij PCA Skin. PCA Skin is gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen waarbij diverse serums gecombineerd kunnen worden en verschillende huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt. Wij als PCA Skin huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.

Professionele behandelingen zijn divers en bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en mileu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA SKIN producten vrij zijn van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

Trots zijn we ook op de zonnelijn. Deze ‘sunscreens’ geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

PCA Peel® Hydroquinone Free
Deze vernieuwde behandeling verzacht het huidoppervlak, voorkomt pigmentatie en geeft een frisse uitstraling. Tevens helpt het tegen huidirritatie, vermindert talgproductie en verzacht lijntjes en rimpels zodat de huid een betere structuur krijgt. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid.

Sensi Peel®
Deze milde formule versterkt de huid en zorgt voor een stralend uiterlijk, helpt tegen UV beschadiging en andere soorten huidverkleuring. Deze meervoudige behandeling voorkomt ontstekingen, acne en bestrijdt bacteriën, hierdoor ook uitstekend geschikt voor rosacea.

Ultra Peel® I
Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de droge en oudere huid plus de huid die door de menopauze veranderd is. Gaat huidverkleuring tegen, behandelt fijne lijntjes, rimpels en acne, kortom het resultaat is een vollere en gehydrateerde zachte huid.

Ultra Peel Forte®
Voor de sterke huid met diepere rimpels, UV beschadiging en acne littekens is deze diepere en actievere peeling uitermate geschikt. De huid voelt weer zacht aan, ziet er fris en gehydrateerd uit en tevens wordt de huidstructuur verbeterd

Therapeutische maskers
De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren, afhankelijk van de gekozen formule.

Hydrateren: Therapeutic Oat Milk Mask
Dit masker, gebaseerd op havermelk is speciaal samengesteld om alle huidtypes te verzachten en te hydrateren. Havermelk is een uitstekende moisturizer en tevens een anti-oxidant. Dit unieke masker is een samenstelling van plantenextracten en pro-vitaminen zoals komkommer, arnica en panthenol. Het kalmeert en verbetert de huidstructuur.

Verfrissend: Therapeutic Papaya Mask
Dit papaya masker is een combinatie van papaya puree en andere fruitextracten zoals citroen, sinaasappel en appel. Het exfolieërt en verfrist de matte huid met als resultaat een gezonde stralende glans. Groene thee, vitamine E en honing zijn vochtinbrengende anti-oxidanten die de huid zacht en vochtig houden.

Verhelderend: Therapeutic Salicylic Acid Mask
Samengesteld voor de ontstekingsgevoelige huid. Dit masker is een mix van plantenextracten en salicylzuur om de huid te kalmeren en een gezonde uitstraling te geven.

Vernieuwend: Therapeutic Pumpkin Mask
Dit pompoenmasker is een combinatie van exfoliërende pompoen-enzymen en zuiverende ingrediënten. Tevens werkt het als een krachtige anti-oxidant en geeft de huid een mooie glans.

4% Of 6% Pure Retinol Peel
6% Pure Retinol Peel behandeld op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, rokershuid en de huid met zonbeschadiging. De meest geschikte kandidaat voor deze behandeling is een normale huid met een goede weerstand die rimpelvorming, zonbeschadiging of acne littekens heeft. Het toevoegen van Intensive Brightening Treatment in de weken na de behandeling ondersteunt het verhelderen van de huid en stimuleert de celdeling en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het algehele resultaat is een betere huidskleur met volume, die straalt van gezondheid. Na deze behandeling ziet uw huid er fluweel en stralend uit!!

Alternatieven voor peelings tijdens zomer
Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

Oxygenating Trio®
Dit product met anti-oxidanten neutraliseert vrije radicalen die schadelijk zijn voor de huid, zoals slechte eetgewoonten, roken en overmatige blootstelling aan de zon. Helpt tevens om gezonde huid te behouden en verslapte en gestresste huid er weer jonger uit te laten zien.

Detox Gel Deep Pore Treatment
Deze actieve samenstelling is een uitstekende keuze om alle huidtypes te ontgiften en te reinigen. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, doodt bacteriën, vermindert ontstekingen, grove huidstructuur en laat de huid er weer schoon en fris uitzien.

Terug naar boven