Nimue

Duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming. Een snelle en effectieve behandelingen die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen. Wetenschappelijk onderbouwd. Met natuurlijk verkregen zuren. Voor zichtbare resultaten met minimale discomfort.!!

Wij bieden samen met Nimue Skin Technology een breed scala aan van behandelingen en producten om jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden!

Nimue staat bekend om haar moderne 4 huidclassificatie concept:

  • Beschadigde / verouderde huid
  • Pigmentvlekken
  • Onzuivere / probleem huid
  • Gevoelige huid                                                    

Nimue Deep Cleanse Treatment:

Zorgt voor effectieve resultaten door dubbele reiniging, exfoliating peeling stomen (optioneel), verwijderen van onzuiverheden en een behandelingsmasker. aangepast voor ieder huidtype. Heerlijk schoon en fris gevoel.

Nimue  support Treatment:

Een actieve verjongingsbehandeling, ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Een potentiële, zachte maar bio-actieve peeling behandeling met een superieur resultaat, die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde, stralende huid textuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Nimue 35% Glycolic Treatment

Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid, werkt sterk verjongend in combinatie met hyaluronic serum of het collageen masker.

Nimue Microneedling:

Microneedling: huidverjongend, anti-ageing, vermindert acnelittekens, stimuleert collageenaanmaak, verhoogt opnamevermogen, onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Hoe werkt microneedling?
De microneedle roller met naaldjes van 1mm maakt kleine microscopische kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Dit verzacht rimpels en verbetert de huidstructuur. Deze kanaaltjes verbeteren aanzienlijk het opnamevermogen van de actieve werkstoffen in de huid. Het omliggende weefsel blijft intact en de lederhuid blijft onbeschadigd, zodat deze optimaal collageen kam aanmaken. Deze behandelmethode zorgt op doeltreffende wijze voor een optimale opname van actieve werkstoffen waardoor er verjonging van de huid onstaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een optimaal resultaat?

Microneedling is een van de weinige behandelingen die op een effectieve wijze de nieuwe aanmaak van collageen stimuleert in ongeveer 6 weken. Microneedling zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstructureren, met resultaat op korte termijn. Dit proces, het herstructureren van de huid, kan 6 tot 12 maanden na de behandeling doorgaan.

Minimaal 6 microneedling behandelingen zijn nodig voor het optimale resultaat:
- 1e maand 1 behandeling per week (4 behandeling)
- 2e maand elke 15 dagen (2 behandeling)

Wat zijn de algemene voordelen van de microneedling?
- Het natuurlijke proces van collageen aanmaak
- Na de behandeling geen sociale belemmeringen
- Kan ook toegepast worden op dunne huid
- Onmiddellijk zichtbaar resultaat
- Geen extra gevoeligheid voor de zon

Wat zijn de voorbereidingen op de behandeling?
Het beste resultaat wordt bereikt als minimaal 2 weken van te voren de huid wordt voorbereid met de producten van Nimue voor thuisgebruik.
Dit bevordert genezing en verbetert de aanmaak van collageen. Een betere voorbereiding zorgt voor betere resultaat.

NIMUE-SRC PEELING™/TDS SERUM:

De nieuwe NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei. De huid, die we na de reiniging behandelen met een transdermale solution, is nu extra toegankelijk voor werkstoffen. We sluiten af met een masker afgestemd op de huidbehoefte en een relaxing massage. Kortom optimaal genieten, van huidverbetering en ontspanning! 

Na de behandeling krijg wordt er een serum mee na huis gegeven, Transdermaal serum houdt in dat de werkstoffen zo gemaakt zijn dat ze de diepere huidlagen bereiken en van binnenuit de huid kunnen repareren. Tijdens de behandeling wordt de solution aangebracht onder het masker en de dagverzorging. Na de behandeling krijg je de solution mee zodat je thuis je huid nog 14 dagen die welverdiende oppepper kunt geven. De solution bevat een combinatie van botanische planten zoals de mirabillis wonderbloem en allerlei peptiden. Deze doen hun werk onder je dagverzorging en verbeteren de huidbarrière. zorgt voor een snel herstel en huidverbetering. 

NIMUE Resurfacing Complex Problematic ACNE Skin

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om de problematische, vette en acne huid te behandelen. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar in spelen en acne vanuit alle fronten behandelen. Het complex op basis van zuren bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid. Om tot een goed resultaat te komen is een kuur geadviseerd, het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne. Ook is de huid verzorging voor thuis van groot belang voor een optimaal resultaat, Wij geven hier ook advies in.

Terug naar boven