Microdermabrasie

Heeft u last van een fijne rimpels, een vale en futloze huid of grove poriën? Dan is microdermabrasie echt iets voor u.

Microdermabrasie bestaat al jaren, maar de apparaten en methodes zijn steeds verder verfijnd. Beautyhuis style werkt met het meest geavanceerde apparaat van dit moment. Deze kan op verschillende niveaus worden afgesteld zodat we ook de meest gevoelige huid kunnen behandelen. Het voordeel is dat allergische reacties bijna niet voorkomen omdat er geen product of zuren worden aangebracht.

Microkristallen
Microdermabrasie is een pijnloze, soms licht gevoelige techniek om de huid te verfrissen en te verjongen. Een fijne straal microkristallen (aluminiumoxide kristallen) wordt door middel van vacuüm en druk op de huid geblazen en vervolgens weer afgezogen. De kristallen ‘zandstralen’ de huid: er wordt steeds een klein laagje van de opperhuid afgeslepen.  Door Microdermabrasie krijgt de huid een vacuümbehandeling die de doorbloeding stimuleert en de conditie van de huid verbetert, collageen en elastine worden gestimuleerd.

Microdermabrasie resultaat
Met Microdermabrasie verdwijnen of vervagen fijne rimpels, lijntjes, pigmentvlekken en (acne) littekens. De verhoornde, grauwe en slecht doorbloede huid verbetert zichtbaar en een rokershuid knapt aanzienlijk op.

De kwaliteit van de kristallen, de opleiding en het apparaat bepaalt het eindresultaat, maar net zo belangrijk is de nazorg. Na de microdermabrasie behandeling neemt de ‘geslepen’ huid heel makkelijk werkstoffen op. Daarom zijn er diverse nabehandelingmethodes die de werkstoffen inbrengen. Welke wordt gekozen, is afhankelijk van uw huid. Belangrijk is ook de huidverzorging die u thuis gaat voortzetten om de huid zoveel mogelijk te voeden en te ondersteunen. Tevens adviseren wij tijdens de kuur een dagcrème met U.V. factor te gebruiken om uw huid te beschermen.

Met Microdermabrasie ziet u al resultaat na slechts één behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij meestal een kuur vanaf 6 tot 10 behandelingen. Aanbevolen met een tussenpoos van 7 tot 14 dagen.

Resultaat 

Voordelen

  • Mogelijk als deel of volledige gezichtsbehandeling
  • Eenmalige behandeling of in kuurverband
  • Snel resultaat
  • Minimale pijnsensatie
  • Veilige methode voor huidverbetering
Terug naar boven