Huidanalyse Scan

Zien is geloven

Met de Observ 520 kan door middel van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht mogelijke huidproblemen zichtbaar gemaakt worden. Op deze manier maken we een uitgebreide huiddiagnose

De huidige consument heeft meer kennis van huidverzorging dan ooit en koestert hoge verwachtingen van behandelingen en cosmetische producten. Als professional hebben wij natuurlijk alle kennis in huis om onze klanten te kunnen helpen. Toch is het waardevol om onze expertise te kunnen ondersteunen met overtuigend, zichtbaar bewijs. Het kan allemaal met de geavanceerde huidanalyse scan apparatuur. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld.

Zo kunnen we gericht werken aan uw huid conditie en brengen we duidelijk in beeld wat er speelt en daar een goed en gericht behandelplan op maken. Zo krijgt u ook het perfecte behandeling en huidverzorgings advies voor thuis.

Door het maken van de foto is mogelijk om de resultaten later naast elkaar te vergelijken, door volledige gezichtsweergave. Alles wordt opgeslagen en ieder jaar wordt er nieuwe scan gemaakt om zo uw huidconditie onder controle te houden..

Voordelen van de Observ 520:

Veel huidaandoeningen worden pas na verloop van tijd zichtbaar, maar beginnen in de diepere huidlagen veel eerder. Hoe gaaf is het als je deze “problemen” eerder kan constateren en daar de behandelingen gericht op kan inzetten.
Door middel van speciale fluoriscentie en polariserend licht kunnen deze huidaandoeningen vroegtijdig worden opgespoord  en zichtbaar worden gemaakt. Je kan zo problemen voor zijn. Als de foto’s gemaakt zijn gaan we deze samen bekijken en bespreken. Op het moment dat je weet wat er in je huid gebeurd kan je er iets aan doen. wij kunnen dan het behandelplan en product advies nog gerichter hier op aan passen. Op deze manier krijg je echt een op maat gemaakt advies..

Wat kunnen we zien:

Met behulp van de verschillende lichtbronnen kunnen de volgende kenmerken zichtbaar worden gemaakt

Wil jij weten wat er diep in jou huid gebeurd? of altijd al goed huidverzorgings advies willen hebben?  Maak dan nu een afspraak!
Kosten hiervoor zijn € 39,95 en in combinatie met een gezichtsbehandeling is de analyse geheel kostenloos.
Terug naar boven