Endermologie

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar. Lipomassage een techniek van Endermologie, biedt de oplossing!  Lipomassage werkt in op al deze factoren: (Gelokaliseerd vet, cellulite, vetkussentjes, dikke knieën, billen, heupen, armen, buik, rug).De werking: Het LPG apparaat bevat verschillende behandelkoppen waarmee het onderhuidse vetweefsel een diepe bindweefsel massage krijgt, Het vastzittende vet word op een bijzonder doeltreffende manier los gerold en los gekneed, en als afvalstof afgevoerd word. De rollende en knijpende beweging stimuleert de bloed en lymfecirculatie en stofwisseling waardoor de huid gladder en steviger wordt.  Om de kuur te ondersteunen en nog meer resultaat te krijgen geven we het advies om onze pascaud supplementen te gebruiken. 
 
Voor Endermologie is vooraf een intakegesprek noodzakelijk, In dit gesprek beoordelen we of Endermologie voor u inderdaad de juiste behandeling is.
Bovendien vertellen we u precies wat de behandeling voor u inhoudt en wat de kosten zijn en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Ook combineren wij behandelingen om zo voor u een persoonlijk behandelplan te maken.
 
 Behandelmethode lipomassage

Lipomassage is een plaatselijke behandeling van ongeveer 30-45 minuten. Uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat deze tijdsduur het meest effectief is. Tijdens de behandeling draagt u een dun nylon bodysuit die het gehele lichaam bedekt. Dit is heel comfortabel en hygiënisch, tevens is een betere geleiding van de behandelkop mogelijk. Het is belangrijk dat u zeker 1,5 tot 2 liter water drinkt na een behandeling, en evt. 30 min .intensief gaat bewegen stimuleerd de behandeling nog sterker! Afhankelijk van de mate van vetophoping, cellulite of huidverslapping zijn er tussen de 10 en 25 behandelingen nodig. Men spreekt daarom ook wel van een "kuur". Na 10 of 12 behandelingen begint men echt resultaat te zien. De tijd tussen 2 behandelingen dient 48 uur te bedragen. Het is aan te bevelen de eerste 10 behandelingen binnen 5 weken te laten verlopen voor een optimaal resultaat. Daarna kunnen de sessies eenmaal per week plaats vinden.  Het is wenselijk om een keer per maand terug te komen voor een onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Contra-indicaties
Lipomassage is niet geschikt voor:
  • ouder dan 60 jaar;
  • gebruikers van bloedverdunners
  • schildklierafwijking
  • zwangerschap
  • flebitis (rode en warme kuiten)
  • kanker in actieve fase
  • bloedziekte
  • huidinfectie
  • hormoonbehandelingen
  • ernstige spataderen
Terug naar boven