Bodysculptor

Een innovatie door bio-medisch afslankonderzoek.

Extreem laag frequente velden

BodySculptor is vooral een modern en efficiënte afslankende technologie. Onder het effect van bio-magnetische golven worden de vrije vetzuren progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage. De therapie combineert : een gepatenteerde medische technologie met een lymfedrainage.

Voor welke lichaamszones?
Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone  maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor werken op zowel… GELAAT, KIN & ARMEN HEUPEN, BUIK & TAILLE DIJEN, KNIEEN & KUITEN.

Welke resultaten kan men verwachten?
Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit : Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 1 a 2 kledingmaten!

Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies: 

  • 1,8cm op het niveau van de armen en de kuiten

  • 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen

  • 2,7 cm op het niveau van de knieën

  • 3,9 cm op niveau van de dijen.

Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is ! Dus dit systeem biedt alsook een concreet duurzaam resultaat, omvang verminderen en een stevige huid! 

Voor wie?
Dit is dé oplossing om af te slanken en fitter te voelen, evt. ondersteuning tijdens een dieet.  En bovendien gericht op alle lichaamszones !
Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Hoe verloopt de behandeling ?
Heerlijk relax liggen is het correcte woord in dit geval. Meeste gebruikers dommelen na enkele minuten in.

TRADITIONELE KUUR : 12 behandelingen -- 2 a 3 sessies / per week (4 à 6 weken)
EXPRESS KUUR : 12 behandelingen -- 1 sessie / dag (2 weken)

Voeding aanpassen ?
Er is geen specifieke dieet verbonden aan de therapie met bodySculptor. Niettemin wordt er aangeraden om een zo regelmatig mogelijke voedingsgewoonte te hanteren, voldoende water te drinken en 's avonds een lichte maaltijd te consumeren. Voor zij die dat wensen kan er ook extra voedingsadvies aangeboden worden.

Onderhoud behandelingen:
De resultaten met bodySculptor zijn bijzonder duurzaam. Niettemin wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten. Dit kan eenvoudig met behulp van de 20-beurten kaart. De frequentie varieert van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2 weken.

UITLEG:

GLADDE SPIEREN: De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van spieren zonder dat men dit merkt.  De onmerkbare spiercontracties zorgen voor een hoog energieverbruik !

30 minuten bodySculptor = een verbruik van ca. 650 kCal !

40% van de dagelijkse energiebehoefte wordt verbruikt door gladde spieren. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse. 

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ‘verbrand’ en omgezet in energie (massa-energierelatie). Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen. Het omgekeerde proces, het opbouwen van een vet, noemt men lipogenese. 

De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van : 

  • de vrijgemaakte vetzuren dankzij de therapie met laag frequente velden.

Maar het stimuleert ook :

  • de afvoer van te veel aan vocht en afvalstoffen

Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulite en zware, vermoeide benen. Naast centimeterverlies dankzij de E.L.F. velden is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. BodySculptor helpt te huid te verstevigen en verstrakken. Het is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid. Ook ten aanzien van cellulite biedt bodySculptor bijzonder duurzame resultaten. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vochtophoping. Bovendien maakt het de behandeling bijzonder ontspannend en aangenaam.

De meeste bodySculptor-gebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

Meer info vind u op http://www.bodysculptor-benelux.com/bodysculptor

Terug naar boven